Tarieven

Openingstijden

Kinderdagverblijf Spieringhof in Dronten is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.00 tot 18.00 uur. Wij bieden kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar in horizontale groepen. Om zoveel mogelijk rust op de groep te bewaren, hebben wij gekozen voor hele dagen opvang. Je kunt je kindje tussen 7.00 en 9.00 uur brengen en het weer ophalen tussen 16.30 en 18.00 uur.
Ons kinderdagverblijf is 51 weken per jaar geopend. Op nationale feestdagen en in de week van Kerst en oud & nieuw is Kinderdagverblijf Spieringhof gesloten. Op de pagina Over ons kun je meer over Kinderdagverblijf Spieringhof lezen.

Openingstijden in het kort:

Maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur
Brengen: tussen 7.00 en 9.00 uur
Ophalen: tussen 16.30 en 18.00 uur

Tarief

Het tarief voor kinderopvang bij Kinderdagverblijf Spieringhof is voor 2024 € 10,52 per uur inclusief luiers, brood, drinken, fruit en andere tussendoortjes en het is gebaseerd op 51 weken per jaar opvang. Dieet- en flesvoeding vallen buiten het tarief, omdat veel ouders liever zelf de keuze maken voor een bepaald type voeding. Wij hebben het tarief omgerekend naar een maandtarief, zodat je elke maand hetzelfde bedrag betaalt. Bij afname van extra uren brengen we die de maand daarop in rekening bovenop het vaste maandbedrag. Bij vakanties, ziekte en afwezigheid loopt de betaling door. Het maandbedrag innen wij vooraf per automatische incasso. Neem voor vragen gerust contact met ons op. Benieuwd naar onze Algemene Voorwaarden? Bekijk ze hier.

 

 

 

Kinderopvangtoeslag

Via de Belastingdienst kun je kinderopvangtoeslag aanvragen. De hoogte van deze toeslag hangt af van de hoogte van je inkomen, het aantal kinderen waarvoor je de toeslag aanvraagt en het soort opvang. Lees er hier meer over.